Večeras svoju shopper torbu ostavi kod kuće

Tko ne zna za Louis Vuittonovu kultnu torbicu Neverfull? Shopper torbice su prikladne za posao, putovanja, shopping ili čak teretanu. No, nisu prikladne za društvene prilike kao što su balovi, zabave ili odlasci u kazalište. Veličina torbice može se činiti idealnom za nošenje računala. Međutim, njen oblik može pokvariti tako težak predmet ako ga redovito nosite, a također će te boljeti leđa. Stoga samo povremeno nosi računalo u torbi ili se odlučite za elegantan ruksak.

Prikazati više

Razni oblici tote torbe

Slično kao shopper torbe, tote torbe su prostrane i prikladne za svakodnevno nošenje. U velikom broju proizvoda često ih je teško razlikovati jedne od drugih, budući da svaki brend i proizvođač bira različito ime za svoje proizvode. Ove torbice možeš pronaći u raznim veličinama, bojama i materijalima, tako da je na tebi da odlučiš koju ćeš veličinu torbice i paletu boja odabrati kako bi odgovarala tvom stilu. Pripazi na zatvaranje i odaberi opciju sigurnog patentnog zatvarača.

Prikazati više

Pismo torbica ne smije nedostajati u tvom ormaru

Pismo torbica je prikladna za društvene i formalne događaje kao što su vjenčanja, maturalne večeri ili mature. Bezvremenski komad je crna torbica, lakirana ili ukrašena svjetlucavim sjajem. Naravno, tu su i ležerne torbice u crossbody obliku ili torbice preko ramena. One se također mogu kombinirati s ležernijom odjećom kao što su traperice ili svakodnevne haljine. Jednostavnu haljinu možeš oživjeti torbicom ukrašenom biserima ili kamenčićima.

Prikazati više

Satchel torbice više nisu samo za školu

Ovo su pravokutne ručne torbe u obliku aktovke, koje su prije koristili uglavnom studenti za nošenje knjiga. Zbog svoje praktičnosti prikladnije su za svakodnevno nošenje, no ako odabereš satchel torbicu manjih dimenzija i elegantnog izgleda, možeš je nositi i u manje formalnim večernjim prilikama.

kabelka satchel

Saddle torbice uveliko se vraćaju

Saddle torbice su dobile ime po svom obliku koji podsjeća na konjsko sedlo. Obično su srednje i manje veličine, ali u njih svakako možeš smjestiti svoje osnovne stvari. Opet, vjerojatnije je da će se veća torbica nositi tijekom dana, a manja za večernja događanja. Svjetlije nijanse prikladne su ljeti i u proljeće, a tamnije tijekom cijele godine. Dok su crna i smeđa bezvremenski klasici, nemoj se bojati nijansi poput smaragdno zelene ili bordo.

Prikazati više

 

Voliš li baguette torbice Carrie Bradshaw?

Torbice izduženog oblika s kratkim remenom dobile su ime po francuskoj riječi "baguette". Popularnost su stekle 1990-ih, a sada su izuzetno trendy. Često smo ih viđali u seriji Seks i grad, posebno one brenda Fendi. Investiraj u crnu ili krem kožnu torbicu i sigurno ćeš je moći nositi čak i kada više ne bude u modi. Uostalom, slična je klasičnoj torbici.

Prikazati više

Volimo raznolikost vrećastih torbi

Ručne torbe ili "bucket torbe" oblikovane su poput torbice. Praktične su i vrlo moderne. Iako više odgovaraju casual outfitima, pronaći ćeš i elegantne male torbice koje će upotpuniti večernji look. Primjerice, možeš ih nositi uz traperice i karirani oversized sako ili uz haljinu A kroja.

Prikazati više

Hobo torbice savršene su za putovanja

Hobo torbice karakterizira oblik polumjeseca. Ime im se temelji na engleskoj riječi za putnike "skitnice" koji su nosili sve svoje stvari u jednoj torbi. Najčešće su izrađene od mekog materijala. Popularne su i one koje drže oblik, a unutra ćeš pronaći platneni materijal koji će dodatno zaštititi tvoje stvari. Elegantniji komadi su opet oni manji i mekši. Odlično nadopunjuju ljetnu boho haljinu.

Prikazati više

 

Kako bi tvoja torbica trajala što dulje, i to ne samo u kvalitetu, moraš pripaziti na boju, materijal, kroj, veličinu pa čak i na njenu dekoraciju. Jednostavno se mora uklopiti u tvoj ormar i pristajati tvom stilu. Uzmi u obzir i prigodu - tražiš li više torbicu za posao ili zabavu?

Definitivno ćeš uživati u trenutnim trendovima, posebno ljeti, jer možeš eksperimentirati s hrabrim bojama i uzorcima. Ipak, neka prevladavaju vječni komadi izrađeni od kvalitetnih materijala za kojima možeš posegnuti u svakom trenutku.

mala kabelka

 

Ručne torbice do 200 HRK

 

Ručne torbice do 400 HRK 

 

Ručne torbice do 1000 HRK

 

Ručne torbice vrhunskih marki