Snalaženje u eleganciji jeseni


Zaroni u suštinu jesensko/zimskog stila s našim sažetim infografikom koji obuhvaća glavne trendove u ključnim modnim kategorijama. Od tenisica do torbi, jakni i haljina, nudi pregled must-have predmeta. Neka boje i stilovi naših korisnika vode tvoje odabire za trendovsku sezonu.

Naša analiza korisničkih kupovina pokazuje popularne kategorije i filtere iz posljednjeg kvartala. Ističemo najčešće dodane stavke i uspješne prodaje među GLAMI korisnicima, otkrivajući trendove kupovine ove sezone.

Tenisice: Vječna prilagodljivost


Pripremi se za korak u jesen s trajnim klasikama ženskih tenisica. Naši korisnici pokazuju sklonost prema stilovima koji se bez problema spajaju s bilo kojom modnom izjavom, od vječne elegancije bijelih tenisica i sofisticiranosti crnog kožnog dojma do dodatne privlačnosti petama. Paleta plave, bež i naglašenih uzoraka nudi raznovrsne mogućnosti za jesensku garderobu.

Prikazati više


Torbice: Bitni statement komadi


U području modnih dodataka, torbe prevazilaze svoju funkcionalnu ulogu, pretvarajući se u izjave koje odzvanjaju osobnim stilom. Jesenski spektar vidi omjer čvrstih boja – crna, bijela i zelena – naglašen toplinom smeđe i hladnom privlačnošću plave, naši korisnici gravitiraju prema vječnoj eleganciji kožnih torbi. Torbe preko ramena i torbe za kupovinu, pažljivo odabrane, postižu savršenu ravnotežu između stila i funkcionalnosti, postajući bitni partneri za trendi modne entuzijaste.

Prikazati više


Haljine: Elegancija u svakom šavu


Elegancija i ženstvenost zauzimaju središnje mjesto u jesenskoj garderobi, izražene kroz zanosan prikaz haljina. Od kratkih dužina do sofisticiranog šarma ljubičaste kromatike, cvjetnih uzoraka i dodira zlata ili crne, naši korisnici kreiraju svoj jesenski izgled s pažljivim okom za detalje. Kroz različite tkanine poput viskoze i svile, i stilove koji se kreću od vintage-inspiriranih krojeva do luksuzne teksture baršuna, ove haljine hvataju čaroliju jeseni na raznolike i očaravajuće načine.

Prikazati više

Prošivene jakne: Udobnost i stil


Istraži naše omiljene prošivene jakne, neophodne za promjenjivu sezonu. Naši podaci otkrivaju najbolje izbore u bijeloj, bež i crnoj boji, s detaljima od krzna i kapuljačama za dodatnu toplinu. Savršene za prijelazno vrijeme i dostupne u veličinama za figure s oblinama, ove jednobojne jakne besprijekorno spajaju stil s praktičnošću. Zaroni u trendove jakni, izražavajući eleganciju i udobnost ovog jesenjeg razdoblja.

Prikazati više


Potičemo te da istražiš i kreiraš svoju jesensku garderobu, oblikujući svoju modnu priču s širokom paletom boja i uzoraka, prihvatajući vječnu privlačnost materijala poput kože i luksuznog dodira antilopa. Otkrij stilove koji se bez problema prilagođavaju svakodnevnom šiku i formalnoj sofisticiranosti, čineći svaki odabir živopisnim izražavanjem tvog jedinstvenog identiteta.