Božićni darovi za obitelj i prijatelje

Pokloni za one koje najviše poznajemo, su često oni koje je najteže pronaći. Ili ne znaju što žele, žele previše ili već imaju sve. Ali nije nerješivo! Odvoji vrijeme da pažljivo slušaš o čemu pričaju, promatraj što nose i, ako je potrebno, pitaj njihove partnere koji ti mogu dati naslutiti što ta osoba želi.

Pokloni za roditelje, bake i djedove

Pokloni mami ili baki stvarno moderan i bezvremenski dar ove godine! Možda kvalitetna kožna torbica ili novčanik koji će trajati godinama. Ili mekani ogrtač u kojem će te se sjećati kad god ga obuče. Svidjet će joj se i šal od kašmira u njenoj omiljenoj boji ili par elegantnih kožnih rukavica koje će joj svakako dobro doći u hladnim danima. Ove godine isprobaj udoban pamučni kućni ogrtač za vrijeme opuštanja. Ako nisi sigurna u ovogodišnje trendove, baci se na foto album iz najdragocjenijih obiteljskih razdoblja u godini, ili pokušaj s ulaznicama za kazalište ili s onom zanimljivom izložbom o kojoj je pričala.

Prikazati više

Elegantna kravata ili leptir mašna odličan je poklon za svakog muškarca. Kvalitetan kožni remen, torbica za kartice ili par manžeta također će se sigurno svidjeti tati ili djedu. Pametni satovi nisu prikladni samo za sportaše, jer sada nude mnoge funkcije za praćenje zdravog načina života, kao što su praćenje otkucaja srca i mjerenje kvalitete sna. Iznenadi ih kvalitetnim džemperom od kašmira ili košuljom od merino vune ako vole aktivno provoditi vrijeme. Ako misliš da moda jednostavno neće uspjeti, kupi karte za rock koncert omiljenog benda tvog oca ili odvedi roditelje na utakmicu da zajedno provedu kvalitetno vrijeme.

Prikazati više

Pokloni za partnere

Ako tvoja djevojka ili supruga nije spomenula što želi za Božić, to ne znači da ne želi ništa. Stoga ne prepuštaj to slučaju i odaberi s ukusom odabrano donje rublje ili satensku spavaćicu marki poput Triumph ili Calvin Klein. Osim toga, to je dar za vas oboje. Par prekrasnih naušnica ili parfem njenog omiljenog brenda također je siguran pogodak. Ostvari san svoje supruge i upiši je na tečaj keramike ili nadvladaj sebe i otiđite na sat plesa. Možda ćeš se iznenaditi koliko ti se sviđa, a ona će biti oduševljena!

Za poseban dar za dečka, muža ili prijatelja, kladili bismo se na elegantan ili sportski sat. Izvrstan poklon može biti i kvalitetna košulja nekog od renomiranih brendova poput Tommy Hilfigera. Praktičan poklon za partnera je i pletena kapa zahvaljujući kojoj ove zime neće biti prehlađen. Ako tvoj dečko više voli igrice od mode, pronađi društvenu igru u njegovom omiljenom stilu. Je li gurman? Nabavi mu tečaj kuhanja ili vaučer za restoran u koji inače ne bi išao.

Prikazati više

Pokloni za djecu i unuke

Misliš da odjeća nije prikladan dar za djecu? Krivo! Uvijek im mogu poslužiti par čizama za snijeg ili kišu ili propisno topla zimska jakna za hladno doba godine. Jesi li ikada vidjela/vidio sretnije dijete od onog koje se igra u snijegu ili lokvi? Iznenadi svog školarca ruksakom ili trenirkom s njegovim omiljenim filmskim likovima.

Prikazati više

Pokloni po stilu i interesima

Ako onaj kome kupuješ poklon ima poseban stil ili određene interese i hobije, tebi je puno lakše. Dovoljno je samo pogledati nekoliko fotografija na instagramu, odjeću na poslu ili zabavi i odmah ćeš biti inspiriran/a.

Nikada nećeš pogriješiti s komadom nakita ili dodatkom! Naprotiv, nekoga možeš jako usrećiti. Satovi su klasičan dar i za muškarce i za žene - biraj između različitih boja i stilova koji odgovaraju dotičnoj osobi. Za žene se odluči za narukvicu, suptilno minimalističku ili odvažnu, ovisno o stilu. Pa makar i povremeno, muškarci će sigurno cijeniti topli šal ili novčanik.

Prikazati više

Prikazati više

Svi imamo rođaka ili prijatelja koji sebe ne shvaćaju tako ozbiljno. Takvu ćeš osobu zajamčeno obradovati majicom ili šalicom s originalnim natpisom - uz mnoštvo već dizajniranih majica, nemoj se bojati kreirati artikl s vlastitim tekstom. Osim što ćete se zajedno dobro nasmijati uz božićno drvce, oni će sigurno razveseliti kolege na poslu.

Prikazati više

Nakon radosnog božićnog vremena obično postoji dilema što učiniti s neželjenim darovima. Što ako ove godine našim najdražima poklonimo više održivih modnih komada koji će trajati godinama? Iznenadi svoju kćer tenisicama od recikliranog materijala ili prekrasnom pidžamom od organskog pamuka. Oduševi svog sina novčanikom izrađenim od ekološki prihvatljivih materijala poput pluta.

Prikazati više

Božićni darovi po povoljnoj cijeni

Božić je blagdan koji može značajno opteretiti obiteljski budžet. Bilo da si jedan/jedna od onih koji uživaju u svakom uloženom novcu ili onaj/ona koji/a mora dobro razmisliti o budžetu, imamo savjete za sve o malim i luksuznim darovima.

Imaš ograničen budžet ili tražiš sitnicu za kolegu? Na primjer, možeš se uklopiti u limit od 15 EURa s elegantnom apartmanskom svijećom koju će svi cijeniti. Ili spoji nekoliko predmeta u poklon paket i dodaj personaliziranu posvetu. Jamčimo da će te jako razveseliti umotavanje kapa i rukavica s posvetom i nadom da će primatelja da zagriju jednako kao što njegova podrška grije tebe.

Prikazati više

Kada želiš ići u zlatnu sredinu ispod 25 EUR, izaberi futrolu za karticu, šal u bezvremenskoj boji ili kreativnu majicu od kvalitetnog materijala. Također ćeš razveseliti sve sa elektronikom kao što su slušalice ili vaučer za doslovno sve. Znaš li nekoga tko ne voli otići na večeru u dobar restoran ili povremeno pogledati film u kinu?

Prikazati više

Za darove ispod 35 EUR je malo lakše, ali uvijek razmisli o karakteru i interesima osobe za koju biraš poklon. Ako su aktivni, svidjet će im se kvalitetan ruksak za gradske šetnje ili planinarenje. Možeš potražiti i vuneni džemper u bezvremenskoj bež ili crnoj boji koji ima svoje počasno mjesto u ormaru žena i muškaraca.

Prikazati više