Pokloni za Valentinovo za žene

Bilo da je tvoja partnerica modni guru, romantična duša ili zaljubljenik u sport, njoj je najvažnije da na ovo Valentinovo iskreno misliš na nju. A ako pogodiš njene želje svojim darom, pobijedio si!

Romantik dušom i tijelom

Ima li tvoja djevojka malo romantične duše? Odvedi je u šetnju do njenog omiljenog mjesta i pozovi je u restoran o kojem ti već dugo priča. Je li ti ovo dosadno i želiš izvući nešto originalno? Što kažeš na večeru za Valentinovo na palubi broda s pogledom, kazališnu predstavu ili degustaciju čokolade? S takvim iskustvom sigurno ćeš postići pogodak. I gospodo, ne zaboravite cvijeće!

Poklon za ljubitelje sporta

Je li tvoja djevojka osoba puna akcije koja jednostavno ne želi stati? Voli li se opuštati na satu joge, trčati ili igrati tenis, oduševit će je komad koji može koristiti kao poklon tijekom omiljene sportske aktivnosti. Kupi joj ženske sportske tenisice.

Savjet: Dodaj malo akcije svom Valentinovu, čak i ako je hladno, i zagrij se sa svojom djevojkom na klizanju!

 

Prikazati više

Komad nakita će usrećiti svaku ženu

Vjerojatno nema žene koja se ne bi razveselila glamuroznom komadu nakita - elegantnom lančiću ili parom naušnica. Samo ne zaboravi saznati preferira li zlato  ili srebro. Dominiraju li njezinom kutijom s nakitom minimalistički komadi poput malih privjesaka ili preferira odvažan nakit koji se ističe? Prvo pogledaj njezin trenutni nakit kako bi bio siguran da ćeš pogoditi njen ukus poklonom za Valentinovo.

Prikazati više

Pokloni za Valentinovo za muškarce

Ugoditi svom partneru na Valentinovo može biti teško. Pogotovo kada ste već dugo zajedno i s vremenom ti je ponestalo ideja za originalne darove. Probaj ove godine uz naše savjete!

Nitko ne poznaje tvog partnera kao ti

Biti maštovit se cijeni, ovdje sve počinje i završava, što god odabrala. Nakon nekog vremena provedenog zajedno definitivno znaš njegove interese, sviđanja i “guilty pleasures”. Potrebno je nešto da ga natjera da kaže "Ona me stvarno razumije!" bilo da se radi o majici s temom Star Wars, traci za glavu ili njegovim omiljenim krafnama koje se dostavljaju u njegov ured. Voli li hokej? Kupi mu ulaznice za utakmicu momčadi za koju navija.

Šarm osobnih poklona s posvetom

Prednost personaliziranih darova je što su unikatni i nitko ih neće imati. Neki od naših favorita uključuju ugravirane satove s posvetom - to može biti citat, kratki tekst pjesme koju zajedno pjevate ili jednostavno ono što osjećaš prema njemu. Isto možeš učiniti s kvalitetnim upaljačem ili džepnim nožićem. Još jedan originalan dar je košulja s njegovim monogramom izvezenim na njoj ili džepni rupčić s tvojim.

Prikazati više

Zajedničko iskustvo po mjeri

Mnogi muškarci ne uživaju u materijalnim darovima i radije žele doživjeti iskustvo za pamćenje. I tko kaže da se ne možete pridružiti? Adrenalinska iskustva poput vožnje F4 ili skoka s padobranom u tandemu pomoći će ti da izađeš iz svoje zone udobnosti i pustiš se u avanturu. Imaš pivskog gurmana kod kuće? Priušti mu priliku da sam skuha svoje pivo. Radije se opuštate? Odluči se za masažu za dvoje ili vikend wellness odmor.