Balerinke - prekrasne i sofisticirane

Balerinke, poznate i kao baletne ravne cipele, vječni su klasik koji besprijekorno spaja udobnost i eleganciju. Njihov lagani dizajn i slip-on stil čine ih savršenima za proljetne kombinacije stvorene za različite prilike. Ove sezone, potraži balerinke u nježnim pastelnim nijansama poput ružičaste, svijetloplave i mint zelene. Odaberi one izrađene od prozračnih tkanina poput pamuka ili baršuna kako bi osigurala svježinu svojim nogama tijekom cijelog dana. Ukrasi poput trakica i metalnih akcenta pravi su hit i dodaju igru ovom tradicionalnom stilu.

Prikazati više

Mokasinke - osjećaj luksuza

Mokasinke i loaferice nude opuštenu, ali stilski opciju za proljetne dane vani. S njihovom udobnošću i izdržljivom konstrukcijom, savršene su za svakodnevne izlaske ili vikend avanture.

Ovog proljeća, biraj zemljane tonove poput krem, bež i maslinasto zelene za prirodan i opušten izgled. Potraži loaferice izrađene od mekane kože ili baršuna za luksuzni osjećaj. Igraj se s detaljima resica i čipke kako bi dodala boemski dodir svojoj kolekciji cipela.

Prikazati više

Sandale - rješenje za svakodnevni život

Kako temperature rastu, vrijeme je da pustiš svoje prste da dišu uz par stylish sandala. Odaberi neutralne nijanse poput boje kože, sive i svijetložute kako bi ih mogla uskladiti sa gotovo svime u svom ormaru.

Ove sezone, osloni se na trend kvadratnog vrha i debelih remenčića za moderno ažuriranje klasičnih silueta. Sandale na visoku petu savršene su za izlazak navečer, dok par boho ravnih sandala uparen s maxi haljinom ili suknjom lako može postati tvoja omiljena kombinacija u toplijim sezonama.

Prikazati više

Visoke potpetice - dodir romantičnog šika

Oplemeni bilo koji proljetni outfit parom šik visokih potpetica koje trenutno dodaju sjaj tvom izgledu. Bez obzira voliš li visoke cipele s blok petom ili elegantne štikle, pronaći ćeš ogroman izbor modela.

Komadi u špic ponovno su u modi, kao i platformni stilovi. Međutim, još uvijek ima mnogo opcija ako tražiš udobnije pristajanje. Niže, široke pete također su popularne i stvarno su u trendu ove godine.

Prikazati više

Tenisice - udoban dodatak

Tenisice su nezaobilazna modna stavka za modernu ženu koja je stalno u pokretu. Od obavljanja obaveza do odlaska u teretanu, stilski par tenisica može se dobro slagati kako s ležernim, tako i s raskošnijim outfitima.

Ovo proljeće, prihvati razigrane uzorke poput tie-dye-a, životinjskih uzoraka i cvjetnih uzoraka za zabavan i svjež izgled. Odaberi tenisice izrađene od laganih i prozračnih materijala poput pamuka, mrežastih elemenata ili tekstila za maksimalnu udobnost. Podigni svoj stil na sljedeću razinu s tenisicama s hrabrim platformnim đonovima ili debelim modelima za moderniji estetski izgled.

Prikazati više

Proljetno je doba savršeno vrijeme za osvježavanje tvoje kolekcije cipela s ovih pet neizostavnih modela. Bez obzira preferiraš li klasičnu eleganciju balerinki ili opušteni šarm loaferica, postoji raznolikost cipela koja odgovara svakom stilu i prigodi. Istraži najnovije trendove i odaberi svoje favorite putem GLAMI-ja!