Kako identificirati što nedostaje 

Prilikom ponovnog vrednovanja svojeg ormara, pokušaj identificirati područja koja trebaju malo pažnje kako bi maksimalno iskoristila komade koje već posjeduješ. Možda se voliš istaknuti odjećom koju nosiš i imaš ormar pun hrabrih komada, ali osjećaš da ih nedovoljno nosiš svakodnevno. S više osnovnih komada (razmisli o majicama, dobrom paru traperica i cipelama za prijelazne sezone), ovi hrabriji komadi mogu se prilagoditi casual izgledu, čineći ih konačno nosivima.

Isto pravilo vrijedi i ako si minimalist. Možda ćeš trebati investirati u neke istaknute komade poput nakita ili odličnog kaputa koji će dati novi život tvojim neutralnim komadima. Razmisli o tome kako stilizirati ono što već voliš u svom ormaru, i investiraj samo u nešto novo ako će ti pomoći da ih nosiš više.

kolaž kombinacije odjeće

Ažuriraj svoj kapsula ormar

Ako si uspješno identificirala što nedostaje u svom ormaru, vrijeme je da popuniš praznine! S tim rečeno, kapsula ormar izgledat će drugačije za svakoga - u konačnici, trebao bi se sastojati od komada koji odgovaraju tvojem načinu života, čine te sretnom i koje voliš.

SAVJET: Još uvijek nemaš kapsularni ormar? Za više ideja o tome kako početi, nastavi da čitaš

Ispod, sakupili smo neke ključne junake ormara koje će svaki ormar cijeniti ove godine. Koristi ovaj vodič kao okvir - sada postoji toliko mnogo opcija za svaki komad (u smislu boje, kroja, stila itd.), da pronalaženje svog favorita nikada nije bilo lakše.

Novi junaci za dodati u svoj ormar u 2024. godini 

Traperice ravna ili široka kroja 

Voliš svoje uske traperice? Super, nosi ih, voli ih, učini da su vrijedne tvog novca! Ali ako tražiš osvježenje svog omiljenog para traperica, i možda bi željela malo eksperimentirati sa siluetom i proporcijama, traperice ravna ili široka kroja su tvoj odgovor!

Prikazati više

Klasična košulja 

Bilo da si sređena za ured ili stilizirana za opušteni izlazak vikendom, prava košulja postaje temeljni komad za brojne kombinacije. Naravno, nije obavezno odabrati običnu bijelu košulju - razmisli o ostatku svoje odjeće i pronađi komad koji najbolje odgovara tvom ormaru.

Prikazati više

Prijelazni pleteni komadi 

Udobni pleteni komadi poslužit će od zimske hladnoće do blagih proljetnih i jesenskih dana - ključ je pravi materijal. Izbjegavaj teže pletenine i potraži komade od kombinacije pamuka, lana ili viskoze.

Prikazati više

Pamučni trench kaput 

Trench kaput savršen je balans stila i funkcionalnosti. Igraj se s proporcijama, bojama ili duljinom i pronađi komad koji najbolje odgovara tvom osobnom stilu.

Prikazati više

Sako

Digni izgled traperica i majice na potpuno novu razinu slojevima crnog sakoa. Ako crna nije tvoja stvar, tamnoplavi ili neutralna bež također mogu biti dobar izbor.

Prikazati više

Par svestranih tenisica 

Od profinjenih i minimalističkih do hrabrih i upadljivih, prave tenisice mogu lako prijeći iz dnevnih u noćne. Isprobaj, na primjer, održive komade Veja ili minimalistički model adidas tenisica.

Prikazati više

Kvalitetna torba 

Tražiš torbu u koju stvarno stane sve što nosiš i izgleda šik dok to radiš? Bilo da se naginješ prema kompaktnoj crossbody torbi za minimalizam ili prostranoj torbi za svakodnevnu svestranost, idealna torba usklađuje praktičnost s tvojim jedinstvenim stilom.

Prikazati više