Culottes hlače: šik ljetni izbor

Iako su skinny traperice u koje se moraš ugurati uz žlicu za cipele još uvijek prisutne, već smo prošle godine svjedočili usponu krojeva širih nogavica. Jedne od elegantnijih su culotte hlače do gležnja iz 70-ih, koje ne samo da su udobne, već će biti super ženstven i šik izbor.

Savjet: Što se tiče materijala, možeš nositi ove stilove izrađene od gotovo bilo čega, od pamuka do samta - koji se vraća u modu - ili čak prozračnog lana.

Prikazati više

Prozračne palazzo hlače

Ovakve hlače poznate su i po širim nogavicama te su ove godine ultimativni komadi za ljetne večeri i rane jesenje dane. Palazzo hlače su nježne, dajući onome ko ih nosi doista ženstven i svjež stil. Ove lagane hlače najuglađenije su u kombinaciji s uskim kratkim topom. Odaberi satenske ili svilene hlače za još elegantniji efekt.

Prikazati više

 

Cargo hlače imaju džepove koje svi trebamo

Igrajući se nijansama kaki, smeđe i bež boje, cargo hlače sa svojim prepoznatljivim džepovima, sašivenim od prirodnih materijala, vrlo su praktične. Nekadašnje vojničke hlače sada mogu nositi svi zahvaljujući dizajneru Yves Saint-Laurent. Cargo hlače se u toplijim danima mogu kombinirati s lanenom bluzom bez rukava ili pamučnim topom.

Stvori ženstvenu siluetu s bootcut hlačama

Dobro ih poznajemo zadnjih nekoliko sezona, a bootcut hlače će i dalje biti u trendu. Stil 70-ih se vraća i definitivno će ostati sljedećih nekoliko sezona. Popularan kroj kod traperica, bootcut hlače mogu biti izrađene i od raznih drugih materijala kao što su pamuk, viskoza ili samt. Savršen su izbor bilo da ideš van s prijateljima ili na sastanak za posao, budući da nositeljici daju ženstven, a opet opušten izgled. Ako si sitnije građe, preporučamo ih nositi uz omiljeni par štikli na visoku na petu ili gležnjača.

Prikazati više

Jogger hlače za svakodnevno nošenje

Trenirke su opet IN, a u posljednje vrijeme u središtu pozornosti su i takozvane "posh joggerice". Najnoviji krojevi izrađeni su u ženstvenim bojama i od kvalitetnih tkanina poput sjajnog satena ili baršuna pa u njima možeš izaći i na zabavu. No ležerne joggerice možeš nositi i izvan svog doma u prilikama kada je udobnost važna.

Savjet: Pitaš se kako stilizirati joggerice? Odaberi jednostavan stil s prugama sa strane koji je lako kombinirati uz bijelu bluzu i tenisice.

Ne voliš baš suknje? Isprobaj par chino hlača

Izvorno prilagođene vojnoj odjeći, chino hlače mogu biti iznimno udobne čak i u vrućim ljetnim danima. Ako ne želiš nositi suknju na svečanom događaju, chino hlače su savršene za tebe. Chino je uskog kroja koji naglašava bedra i svima može pristajati sjajno - samo pripazi da pronađeš pravu veličinu koja nije ni preuska ni preširoka.

Prikazati više