Trench kaput: prihvati bezvremensku eleganciju

Trench kaput je jednostavno besmrtan i dokazuje svoju svestranost i bezvremensku privlačnost svake proljetne ili jesenske sezone. Odaberi klasičan bež ton ili se usudi s jarkom nijansom. Nonšalantno ga prebaci preko cvjetne haljine za ženstveni dodir. Ili, alternativno, kombiniraj ga s trapericama, prugastom crno-bijelom majicom i crnim balerinkama za sofisticiran izgled.

Prikazati više

Traper jakna: svestrani osnovni komad za tvoj ormar

Ove sezone potraži traper jaknu s oversized krojem ili šavovima. Obuci je preko lepršave maxi haljine za boho vibe ili nosi s hlačama i tenisicama za chic, ali i dalje cool izgled. I jer nikada nije dosta trapera, prihvati izrazito trendi traper-na-traper izgled i upari traper jaknu s trapericama sličnog tonaliteta i jednostavnom majicom.

Prikazati više

Kožna jakna: dodaj oštru sofisticiranost svom proljetnom izgledu

Idealna prijelazna jakna je ona od kože. Ne moraš biti rock zvijezda da je nosiš. Bilo da preferiraš klasičnu crnu kožnu jaknu ili se odlučuješ za šarenu opciju, ovaj komad će odmah dodati živost bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Kombiniraj je s cvjetnom suknjom i čizmama na vezice za spoj ženstvenih i oštrih elemenata. Kada nosiš jaknu s haljinom na bretele i dodaš štikle, trenutno postižeš zavodljiv večernji izgled.

Prikazati više

Sako: nije rezerviran samo za tvoju kapsula garderobu

Sa sakoom možeš pustiti mašti na volju, nadahnuta svježim proljetnim zrakom. Iako možeš odabrati klasičnu crnu ili boju kože, isprobaj igru s razigranim uzorcima ili hrabrim bojama poput plave, crvene ili ružičaste. Sve boje će dobro ići uz klasične traperice. No, ako pronađeš hlače iste boje koje idu uz sako, ne propusti priliku da uskladiš svoj ansambl! 

Prikazati više

Bomber jakna: spoji udobnost i stil u jednom komadu

Dodaj sportski dodir svojoj proljetnoj garderobi, ali zadrži dozu oštrog stila! Odaberi smjele boje ili upečatljive uzorke i svilenkasti izgled. Stiliziraj bomber jaknu s mini suknjom i tenisicama za zabavan i razigran izgled, ili je nosi preko dukserice za sportski nadahnutu kombinaciju.

Prikazati više

Prošivena jakna: za sportski i aktivan prijelaz u proljeće

Ovaj tip jakne je potpuno svestran i ide uz gotovo sve! Kombiniraj prošivenu jaknu s tajicama i gležnjačama za opušteni vikend izgled, ili je možeš prebaciti preko pletene haljine za šik i udoban ansambl.

SAVJET: Nosi tenisice uz tajice i ne boj se slojeva čarapa preko tajica. Platnena kapa ili kapa s obodom samo su šećer na kraju za savršen urbani izgled.

Prikazati više

Dakle, koju od proljetnih jakni za žene si odabrala? Bez obzira voliš li klasičniji ili opušteniji izgled, daj si oduška! Zagrli toplije vrijeme sa stilom!