Živahne Boje

Nema potrebe reći da boje dolaze do izražaja u jeseni, a to se odnosi i na tvoje cipele. Dakle, pozdravi prigušene tonove i prihvati spektar nijansi. Od hrabro crvenih do električno plavih ili zelenih, šarene tenisice savršen su način za dodati dozu uzbuđenja tvojim jesenskim kombinacijama. Bilo da ih kombiniraš s trapericama i udobnim džemperom ili ih kontrastiraš uz neutralni ansambl, ove tenisice su statement komad koji tvoja garderoba treba. Ako misliš da bi ovaj trend odgovarao tvom osobnom stilu, provjeri najnovije kolekcije New Balance tenisica, na primjer New Balance 500.

Prikazati više

Tenisice od platna: Casual Osnova

Tenisice od platna su vječni klasik koji nikada zaista ne izlazi iz mode. Ove jeseni se vraćaju jače nego ikada, nudeći opušten i beznaporan izgled. S njihovim laganim i prozračnim dizajnom, tenisice od platna savršene su za prijelazno vrijeme jeseni. Pogledaj ponude novih modela Vans ili Superga tenisica, i sigurno ćeš pronaći svoj omiljeni par. Mogu se kombinirati sa svime, od elegantnih hlača do traperica, i idealan su izbor za opuštene izlaske ili čak lagano planinarenje. Potraži uzorke i printeve koji dodaju dodir individualnosti tvojoj odjeći.

Prikazati više

Čista elegancija s bijelim tenisicama

Čiste, svježe i beskrajno svestrane, bijele sportske tenisice su trend koji i dalje vlada. Ove jeseni, prihvati jednostavnost bijelih tenisica kako bi dodala dozu elegancije svom ansamblu. Bez obzira ideš li na monokromatski izgled ili ih koristiš za kontrast s tamnijim tonovima, bijele sportske tenisice lako uzdižu svaku kombinaciju. Izdanja koja su zaista izdržala test vremena su Nike Revolution ili Nike Air Force. Njihova vječna privlačnost osigurava da će ostati osnovni dio tvoje kolekcije obuće i u narednim sezonama.

Prikazati više

žena u elegantnoj odjeći i bijelim tenisicama

Retro High Top Tenisice

Nostalgija zauzima središnje mjesto s povratkom retro visokih tenisica ove jeseni. Podsjećajući na klasične stilove iz '80-ih i '90-ih, ove tenisice zrače beznaporno cool vibrom. Bilo da dolaze u hrabrim dizajnima s blokovima boja ili u monokromatskim nijansama, retro visoke tenisice fantastičan su način za dodavanje dodira vintage šika tvom izgledu. A što može biti klasičnije i zabavnije od kolekcija Converse All Star? Preporučujemo ih kombinirati s podvrnutim trapericama ili upečatljivom suknjom za zabavan i nostalgičan izgled.

Chunky Tenisice

Trend chunky tenisica i dalje dominira modnom scenom ove jeseni. Poznate po svojim hrabrim siluetama, ove tenisice unose avanturističku estetiku u svaki outfit. Izdanja poput Nike Air Max ili adidas Terrex nisu samo stylish, već su i iznimno udobne, čineći ih praktičnim izborom za duga šetnje i užurbane dane. Odaberi monokromatske verzije za elegantan izgled ili se odluči za kontrastne boje i teksture kako bi napravila hrabru izjavu. 

Prikazati više