Počnite polako s jednim šarenim komadom

Ne treba ići u krajnosti, dovoljan će Vam biti jedan prepoznatljiv odjevni komad, bilo da je riječ o bluzi, kaputu ili džemperu. Volimo šareni sako preko bijele majice i traperica. Koju boju odabrati? Onu u kojoj najviše uživate. Odaberite nijansu svog blejzera tako da kreirate barem 3-4 outfita s onim što već imate u ormaru.

Prikazati više

Poigrajte se s prepoznatljivim dodacima i obućom

Remen, šal ili torbica idealan su izbor za one koji inače neutralnom outfitu žele dodati kap boje. Crno-bijelu haljinu uljepšat će, primjerice, mala crvena torbica. Odvažne ružičaste štikle ili ljubičaste gležnjače mogu poboljšati izgled trapera. I ne zaboravite nakit! Šarene naušnicemogu biti zabavan detalj čak i ako ste sva u bijelom.

 Kladite se na jednu boju

Jednobojni outfiti veliki su trend posljednjih nekoliko sezona. Posebno su nam se svidjela odijela i odgovarajući kompleti sa suknjama. Možete kombinirati materijale i teksture iste boje, kao što su saten i pletenina ili koža. Nijanse plave su sjajna kombinacija – što mislite o tamnoplavom džemperu s ovratnikom kombiniranom sa kraljevsko plavom satenskom suknjom?

Svatko se može igrati sa odvažnim colour blocking-om

Osnova blokade boja je kombinacija dvije do tri kontrastne i istovremeno komplementarne boje. U osnovne kombinacije spadaju plava i narančasta, zelena s crvenom ili, nama najdraža, crvena s ružičastom. Opet, ne morate nositi ove boje od glave do pete. Crveni sako nosite preko ružičaste majice bez rukava i uz nju kombinirajte crne hlače ili traperice.

Jeste li i Vi naišli na trend “dopaminskog oblačenja”? Prema tom trendu i vjerovanju, nošenje obojene odjeće može značajno poboljšati Vaše raspoloženje. To ne možemo ni potvrditi ni demantirati. Neki ljudi vole šarene komade, neki preferiraju potpuno crni izgled, dok će se drugiosjećati samouvjereno u zemljanim tonovima. Odjeća bi Vas svakako trebala usrećiti, a najvažnije je da se osjećate dobro u svojoj koži!