Sandale iz dana u noć

Sandale su ljetni dio i dolaze u bezbroj stilova, od gladijator sandala s remenčićima do onih na punu petu. Jedan od najvećih trendova cipela u 2023. su sandale s remenom: elegantna opcija savršena za dnevne događaje ili one čarobne ljetne večeri. Od klasičnih štikli do modernijih opcija s blok petom, sigurno ćeš pronaći svoj favorit. Kombiniraj ih s malom crnom haljinom ili lepršavom maxi haljinom za sofisticiran i elegantan ljetni look.

Prikazati više

Natikače: Nike ili Birkenstock?

Papuče su vrhunska ležerna opcija ljetnih cipela koje se mogu obući i stilizirati i elegantnije i opuštenije. Robne marke poput Nikea i Adidasa nude različite stilove natikača, od sportskih natikača do modno naprednijih opcija.

Prikazati više

Ako tražiš nešto elegantno, ali udobno, pogledaj izbor Birkenstock natikača. Njihova klasična Arizona savršena je za ležeran izlazak, dok par Gizeh natikača može dodati dašak elegancije svakoj odjeći. Oblikuj ih s dugom haljinom ili suknjom i majicom kratkih rukava za ležeran, ali šik izgled.

Svestrane espadrile

Osim što su super trendi ove sezone, espadrile su i vrlo udobne. Prirodna vlakna korištena u njihovoj izradi čine ih prozračnim i laganim, što ih čini odličnim izborom za vruće ljetne dane. Posljednjih godina espadrile su doživjele malu stilsku transformaciju: dok su klasične ravne ili platformske opcije još uvijek popularne, mnogi su dizajneri podigli stil na nove visine (doslovno) dodajući štikle na punu petu. To je učinilo espadrile još svestranijima jer se mogu nositi uz sve, od ležernih bermuda i kratkih hlačica do prozračnih lanenih haljina.

Prikazati više

Platnene tenisice savršene su za gradsku šetnju

Planiraš li istraživati ​​nova mjesta i dugo šetati za vrijeme odmora? Udobne platnene tenisice od pamuka, lana ili konoplje savršen su izbor jer su prozračne i laganije od svojih kožnih rođaka. Da ne spominjemo da ih je super lako stilizirati, jer idu uz gotovo sve u tvojoj ljetnoj garderobi - samo isprobaj jedan od velikih klasika iz kolekcije Converse ili Vans.

Prikazati više