Crni sako za svaku priliku

Crni sako jedan je od najsvestranijih komada odjeće. Uštedjet će Vam puno vremena koje provodite u razmišljanju pred ogledalom. Prilikom odabira obratite pozornost na kroj, kvalitetu materijala, ali i boju gumbova. Uvijek ga možete učiniti posebnim s brošem u boji. A što mislite o posezanju za kožnim blejzerom ove godine?

Prikazati više

Razigrane kockice neće Vam dosaditi

Karirani sako Vašem će outfitu dati dašak elegancije, čak i ako ga nosite samo preko hoodice uz traperice. U hladnijim danima odlično izgleda uz crni pleteni džemper s ovratnikom. Postoji nekoliko vrsta kariranog uzorka– tartan, tvid ili sako s rooster uzorkom.

Prikazati više

kostka

Neutralni tonovi dobro se kombiniraju

Bež sako univerzalan je komad za nošenje ujutro i navečer. Posebno nam se svidjela bež sako oversized kroja, koji možete prebaciti preko ramena ili upotpuniti kožnim remenom za definiraniji struk. Bijeli sako pak možete oblačiti, na primjer, kada idete na društvene događaje.

Prikazati više

 tvidove sako

Jarke boje za proljeće

Proljeće je savršeno vrijeme za nošenje šarenih blejzera! Crveni, ružičasti, žuti ili ljubičasti blejzer uljepšat će Vašu proljetnu garderobu. Takav komad osvježiti će svaki obični outfit i popraviti Vam raspoloženje.