Kako prepoznati svoj oblik tijela?

Ako imaš punije grudi, zaobljeni srednji dio tijela i uže kukove, vjerojatno imaš tijelo u obliku jabuke. Da to potvrdiš, provjeri jesu li opseg tvojega struka jednak ili veći od opsega tvojih kukova. Ako jest, onda si u jasnoj prednosti! Razmišljanjem o svom obliku tijela, lakše je birati iz ponekad gotovo prevelikog broja krojeva, boja i uzoraka. Lakše je odrediti što ti pristaje i što izbjegavati. Izbjeći ćeš neželjene zamjene, povratak u trgovine ili odjeće koje te ne čine sretnom.

Koje su prednosti oblika tijela jabuka?

Ukratko, ubojite krivulje! Tvoje punije grudi i zaobljeni srednji dio daju ti mekan, pristupačan dojam koji zrači samopouzdanjem i šarmom. Pokaži što imaš i slavi svoj jedinstveni oblik. Nemoj zaboraviti biti ponosna i na svoje noge i staviti ih u fokus!

Da i ne za tijelo u obliku jabuke

Što će funkcionirati:

Radije izbjegavaj:

  • Bluze u obliku kvadrata – Izbjegavaj bluze s kvadratnim ili vrećastim krojem.
  • Kratke bluze – Izbjegavaj kratke bluze koje ističu tvoj trbuh.
  • Hlače s niskim strukom – Nepotrebno privlače pozornost na razliku između šireg trbuha i užih kukova, trebali bi težiti suprotnom.

Kako odabrati laskavi kroj haljine

Haljina s visokim strukom

Istakni svoj dekolte, ali i svoje noge! Na primjer, haljina s visokim strukom je zategnuta ispod grudi idealna je. Labava suknja neće nepotrebno stezati tvoj trbuh. Možeš odabrati različite vrste rukava za ovaj stil i ne boj se nositi kratke ili čak mini haljine i pokazati svoje noge!

Košulja haljine

Pgledaj košulja haljine. Stil s gumbima stvara vertikalnu liniju koja vizualno stanjuje tvoj srednji dio tijela, dok strukturirani kroj ističe tvoje obline na pravim mjestima.

Prikazati više

Haljina na preklop

Osjećat ćeš se dobro i u haljini na preklop, pogotovo kada odabereš neki uzbudljiv uzorak.

Donji dio koji laska tvojim proporcijama

Suknje A-kroja

Potraži suknje s A-krojem ili razmaknutom siluetom koji poštuje tvoje proporcije i stvara laskav oblik.

Uske traperice

Noge su jača strana figure u obliku jabuke! I zato sigurno ne škodi privući više pažnje na njih. Slažeš se?

Prikazati više

Tamne boje i vertikalni uzorci

Odaberi donje dijelove u tamnim bojama ili s vertikalnim uzorcima da stanjiš svoju figuru. Još jedna prednost je što donji dijelovi s višim strukom i vertikalnim uzorcima će vizualno produljiti već prekrasne noge!

Laskavo donje rublje i kupaći kostimi

Investiraj u rublje koje podiže i oblikuje tvoje punije grudi, i odaberi donje rublje s visokim strukom koje izravnava tvoj trbuh. Za kupaće kostime, razmotri stilove s različitim vrstama nabiranja kako bi prikrila dijelove za koje si manje samouvjerena. Ako želiš saznati više, pogledaj i naš vodič o tome kako odabrati kupaći kostim prema svom obliku tijela!

Nadamo se da si pronašla naš vodič korisnim! No ključ je prihvatiti svoje krivulje i odijevati se na način koji te čini samouvjerenom.